DonerenAdopterenShop

ADOPTEER EEN grote katachtige

Word adoptieouder van een dier dat gered is door VIER VOETERS! Als dank voor je steun houden wij je op de hoogte van het wel en wee van jouw adoptiedier en ontvang je een uniek en persoonlijk adoptiecertificaat! 

VIER VOETERS bezit diverse opvangcentra voor geredde grote katachtigenIn LIONSROCK Big Cat Sanctuary in Zuid-Afrika, TIERART Big Cat Centre in Duitsland, FELIDA Big Cat Centre in Nederland en Al Ma’wa for Nature and Wildlife (in samenwerking met Princess Alia Foundation) in Jordanië vinden grote katachtigen gered uit onder meer circussen, privébezit en erbarmelijke dierentuin een nieuw thuis.

Tijger Dehli

dehli

De Bengaalse tijger Dehli werd in 2001 geboren in een noodlijdende Duitse dierentuin, waar ze niet door haar moeder, maar door een hond is gezoogd. 

klik hier
Leeuw Terez

terez

Terez is nog jong, maar heeft de rest van zijn leven speciale zorg nodig. Hij woont in FELIDA Big Cat Centre in Friesland.

klik hier
Lenci de leeuw

lenci

Lenci was ernstig verwaarloosd en zat onder de wonden toen wij hem uit de “Zoo from Hell” in Albanië redden. Zijn littekens zijn het trieste bewijs van zijn moeilijke verleden.

klik hier

Zoek