Zoek

(c) FOUR PAWS | Fred Dott

stop de kooien!

Talloze dieren in Europa moeten hun leven in kooien doorbrengen. Help ons het lijden te beëindigen met het EU-brede initiatief "STOP DE KOOIEN!"

De realiteit van kooihouderij is een grootschalige dierenmishandeling die ver buiten onze verbeelding ligt. Bang, misbruikt en gestrest, dieren in kooien worden onderworpen aan vaak korte en extreem ellendige levens. Van kooi tot slachting, velen van hen zien nooit het daglicht. Hun vuile, volgepropte kooien laten nauwelijks ruimte om te bewegen, om hun benen of vleugels te spreiden en veel gekooide dieren moeten vechten om de kleine ruimte die ze hebben. In veel boerderijen zou je dieren vinden die dood zijn achtergelaten naast hun doodsbange levensgezellen, die niet alleen een gevaar voor de gezondheid vormen, maar ook de onmenselijkheid van deze praktijk bewijzen.

De tijd die je nu online doorbrengt, kan bijdragen aan een wereld zonder kooien. Met jouw hulp willen we een einde maken aan de kooicultuur, een onnodige en verouderde wreedheid. Om het behoud van kooien te beëindigen, hebben we 1.000.000 burgers nodig om gecertificeerde handtekeningen te verstrekken aan het European Citizens Initiative (zie petitie), waarna de Europese Commissie een einde zal moeten maken aan het bijhouden van kooien.

STOP DE KOOIEN

Laten we het houden van Europese landbouwhuisdieren in kooien beëindigen. Onderteken de EU-brede petitie!

TEKEN

Wat kan jij doen?

Join the movement

  • Step 1: Join the Movement. Meld u aan en blijf op de hoogte van de huidige situatie van veeteelt in de EU, mogelijkheden om actie te ondernemen en nieuws te ontvangen over onze vooruitgang.
  • Step 2: Sign the European Citizen’s Initiative. We doen een beroep op de Europese Commissie om eindelijk haar wetgeving bij te werken en miljoenen dieren te redden van het lijden in gruwelijke omstandigheden. Voeg je officiële handtekening toe aan de duizenden stemmen uit heel Europa en kom op voor diegenen die zichzelf niet kunnen verdedigen!

  • Step 3: Vertel het verder. Elke stem telt en deze strijd kan alleen worden gewonnen als burgers uit heel Europa hun stem verheffen uit protest. Onthul deze waarheid aan uw buren, vrienden of familie door deze oproep voor een kooivrije wereld te delen.