VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Beest & Bedrog


Help ons het bedrog achter de online handel in huisdieren te stoppen!

Het gemak van online shoppen neemt toe, zelfs een nieuw huisdier koop je met een muisklik. Of je nu op zoek bent naar een puppy, kitten, konijn of zelfs een paard. Via diverse handelswebsites worden duizenden dieren aangeboden. De wereldwijde handel in huisdieren is booming. Veel nationale en internationale handelswebsites zijn door een gebrek aan beleid en controle een plek geworden waar broodfokkers hun dieren te koop aanbieden. Dit is een groot probleem Ongevaccineerde dieren die soms zo ziek zijn, dat ze niet zelden sterven. Het is de handen van grootschalige spelers zoals eBay, die wereldwijd maar liefst 11 handelswebsites bezit (zoals Marktplaats), om dit probleem aan te pakken en nu in actie te komen.

 

Update: Op dit moment zijn we bezig om de website Pet Deception te herstructureren. Binnenkort hebben we een nieuwe tool beschikbaar die onze inspanningen kan ondersteunen om huisdieren en toekomstige baasjes te beschermen!

 

Daarnaast willen we je ook op de hoogte stellen van het feit dat onze  onderhandelingen met eBay en andere handelswebsites doorgaan. We houden je via onze Social Media op de hoogte van de ontwikkelingen van deze onderhandelingen!

 

*Voor exploitanten van handelswebsites: als verbeteringen op jouw website zijn geïmplementeerd, kun je contact opnemen met VIER VOETERS om dit door te geven!print