VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Word vrijwilliger


Bij VIER VOETERS op kantoor

Wil jij je graag inzetten voor dierenwelzijn en vind je het leuk om dat samen met een gemotiveerd team te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ons team in Amsterdam werkt hard aan de verbetering van alle aspecten van dierenwelzijn en daarbij kunnen wij de hulp van vrijwilligers goed gebruiken! Wij bieden vrijwilligers een gezellige, motiverende en vooral leerzame werkomgeving met verschillende mogelijkheden. Hieronder vallen kantoorwerkzaamheden (bijvoorbeeld wekelijks een paar uur helpen met de administratie en het beantwoorden van telefoontjes), maar je kunt ook meehelpen met de organisatie van acties, evenementen en campagnes en standwerk waarbij geïnteresseerden geïnformeerd worden over VIER VOETERS, onze campagnes en projecten.

 

Lijkt het je leuk om bij VIER VOETERS ervaring op te doen met het werken voor een internationale dierenbeschermingsorganisatie? Meld je dan aan bij onze vrijwilligerscoördinator Jann Evans via office@vier-voeters.nl

 

Voor vragen of meer informatie kun je Jann ook e-mailen of bellen naar 020-6252526.© VIER VOETERS

Bij ons opvangcentrum FELIDA

Op dit moment zijn er geen betaalde vacatures bij FELIDA. Hulp van vrijwilligers kunnen we soms wel gebruiken. Wil je als vrijwilliger bij FELIDA aan de slag?

 

Stuur je CV en motivatiebrief naar simone.schuls@vier-voeters.nl. Vermeld in je CV je persoonlijke informatie, opleiding en relevante werkervaring.

 

In de motivatiebrief lezen we graag welke periode je beschikbaar bent, hoeveel uren je beschikbaar bent (minimaal 1 dag per week), wat je wil gaan doen bij FELIDA en we lezen natuurlijk ook graag meer over jouw motivatie voor het werken bij een opvangcentrum voor grote katachtigen.

 

Omdat FELIDA niet bereikbaar is met het openbaar vervoer, is het van belang dat je in staat bent zelfstandig naar het opvangcentrum te komen. Reiskosten worden eventueel vergoed.


Bij LIONSROCK

Ga je liever naar Zuid-Afrika om vrijwilliger worden bij LIONSROCK?

Lees meer over vrijwilligerswerk op de site van Lionsrock.© Elisa van Dam

print