VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Operaties bij onze tijgers uit FELIDA


Sina en Salomé zijn geopereerd

Dierenarts Dr. Marc Gölkel kwam afgelopen dinsdag naar FELIDA voor onze twee oudste dieren: Sina en Salomé.

Sina had last van ingegroeide nagels welke verwijderd moesten worden. Door haar hoge leeftijd (20 jaar!) loopt zij minder en slijten dus ook haar nagels minder goed. Zoals jullie weten is Sina blind aan één oog en er werd geconstateerd dat de oogdruk te hoog was. Daarom is besloten om haar blinde oog te verwijderen. De komende week wordt een pittige week voor Sina: zij moet rustig herstellen van deze ingreep. 
Ook Salomé had een bezoekje van de dierenarts nodig. Een aantal dagen geleden voelde hij zich plotseling niet lekker. Hoewel het nu weer beter met hem gaat, was het erg belangrijk dat hij gecontroleerd werd. We weten bijvoorbeeld dat zijn nieren een verminderde werking laten zien en dat ook zijn lever niet in orde is. Op dit moment wachten we op de uitslagen van het bloed- en ontlastingsonderzoek.

Voor beide dieren zijn de komende paar dagen erg spannend. Herstelt Sina goed? Hoe zijn de uitslagen van Salomé? We blijven onze dieren goed monitoren en houden jullie op de hoogte. Ondertussen: duim mee voor Sina en Salomé!© VIER VOETERS


© VIER VOETERS


© VIER VOETERS

print