VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

VIER VOETERS start nieuwe galberen campagne

2017-10-04

Onze internationale campagne om de galbeerindustrie in Vietnam te beëindigen, krijgt steeds meer aandacht. Meer dan een half miljoen mensen over de hele wereld hebben al getekend.

Ongeveer 1.300 galberen leiden een vreselijk leven op Vietnamese boerderijen en in achtertuinen. Zij zitten opgesloten in krappe metalen kooien. Undercover onderzoek laat zien dat veel van de beren nog steeds illegaal gebruikt worden om hun gal te extracteren. Het gal wordt vervolgend verkocht op straat,, op de boerderijen zelf, via internet of in apotheken waar ze traditionele Chinese medicijnen verkopen.

 

Met de steun van duizenden dierenliefhebbers wereldwijd roept VIER VOETERS de Vietnamese regering op om de nodige maatregelen te nemen om de galbeerindustrie te beëindigen. Om nog meer stemmen van supporters te trekken, starten wij een nieuwe campagne: "How much can you bear?" (Http://endurancetest.four-paws.org/).

 

De video op deze pagina stelt de kijkers in staat om zelf te testen hoe lang ze het volhouden ​​om schokkende beelden van galberen zien. Kieran Harkin, Head of International Wild Animal Campaigns, zegt: "De beelden zijn gruwelijk, maar helaas geven  ze nog steeds de tragische realiteit weer in Vietnam. We vragen iedereen die door deze afbeeldingen geschokt is om Nee te zeggen tegen deze wrede praktijk en de petitie te ondertekenen. '

 

Naast de campagne voor het beëindigen van de galbeerindustrie in 2020, bouwt VIER VOETERS momenteel een nieuw modern reservaat in Vietnam datuiteindelijk een thuis kan bieden aan honderd beren, en waar iedereen welkom isom de beren  te zien in een natuurlijke omgeving. BERENWOUD Ninh Binh zal binnenkort haar deuren openen voor de eerste beren die dringend gered moeten worden.print