VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Ivan-Asen start een nieuw leven in FELIDA

2018-03-27

Ivan-Asen start een nieuw leven in FELIDA

Een team van VIER VOETERS redde eind 2017 vijf leeuwen uit een illegale dierentuin in Razgrad waar inteelt en ernstige welzijnsproblemen aan de gang waren. Ivan-Asen was er het slechtst aan toe. Hij werd het grootste deel van zijn leven in een klein en donker binnenverbnlijf gehouden. We brachten hem tijdelijk naar Sofia Zoo, waar hij kon aansterken.

Na een lange reis van 2000 kilometer is Ivan-Asen veilig aangekomen in FELIDA Big Cat Centre in Nijeberkoop. Het transport van Ivan-Asen volgt op die van de welpjes uit Bulgarije, Masoud en Terez, die wij begin februari 2018 al naar FELIDA hebben gebracht.

"We zijn blij dat ook Ivan-Asen een geschikt huis heeft gevonden. Sinds we hem hebben gered, gaat het steeds beter met hem. Bij FELIDA zal ons team van experts hem voorzien van de verdere zorg die hij nu nodig heeft. Op de lange termijn zullen we evalueren of Ivan-Asen voldoende hersteld is om naar LIONSROCK in Zuid-Afrika te verhuizen ", legt Barbara van Genne van VIER VOETERS uit.© VIER VOETERS | Omar Havana


© VIER VOETERS | Omar Havana

print