DonerenAdopterenShop

Hulp voor Albanese beren Henk en Eso

24.4.2017

NOODHULP IN ALBANIË!
Henk en Eso zijn twee beren die in Albanië in een kleine kooi leven, achter ijzeren tralies. Ze zijn bijna uitgehongerd. Afrim, manager van ons BERENWOUD Prishtina in Kosovo, heeft zijn auto volgeladen met fruit, groentes en ander voedsel en is helemaal van Prishtina naar de bergen van Albanië gereden om Henk en Eso te helpen.

Op dit moment zijn we, in samenwerking met lokale NGO's en de Albanese overheid, aan het zoeken naar een permanente oplossing voor Henk en Eso.

HELP MEE, en geef Henk en Eso het leven dat zij verdienen!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl