Doneren

Hulp voor Albanese beren Henk en Eso

24.4.2017

NOODHULP IN ALBANIË!
Henk en Eso zijn twee beren die in Albanië in een kleine kooi leven, achter ijzeren tralies. Ze zijn bijna uitgehongerd. Afrim, manager van ons BERENWOUD Prishtina in Kosovo, heeft zijn auto volgeladen met fruit, groentes en ander voedsel en is helemaal van Prishtina naar de bergen van Albanië gereden om Henk en Eso te helpen.

Op dit moment zijn we, in samenwerking met lokale NGO's en de Albanese overheid, aan het zoeken naar een permanente oplossing voor Henk en Eso.

HELP MEE, en geef Henk en Eso het leven dat zij verdienen!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek