DonerenAdopterenShop

Berenweesjes gevonden in Montenegro

Deze twee berenweesjes zijn recent gevonden in de bergen van Montenegro. Bruno en Masha werden naar het opvangcentrum ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ARCTUROS gebracht, samen met de hulp van onze eigen dierverzorgers van Dancing Bears Park Belitsa en de Fondation Brigitte Bardot.

Momenteel zitten Bruno en Masha in een speciaal verblijf en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Gezien de twee beertjes pas 3 maanden oud zijn, hopen we dat, als ze zich goed ontwikkelen, ze straks weer vrijgelaten kunnen worden in het wild.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl