Doneren

Berenweesjes gevonden in Montenegro

Deze twee berenweesjes zijn recent gevonden in de bergen van Montenegro. Bruno en Masha werden naar het opvangcentrum ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ARCTUROS gebracht, samen met de hulp van onze eigen dierverzorgers van Dancing Bears Park Belitsa en de Fondation Brigitte Bardot.

Momenteel zitten Bruno en Masha in een speciaal verblijf en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Gezien de twee beertjes pas 3 maanden oud zijn, hopen we dat, als ze zich goed ontwikkelen, ze straks weer vrijgelaten kunnen worden in het wild.

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek