DonerenAdopterenShop

Diep geschokt door nieuws uit Thula Thula

24.2.2017

We zijn diep geschokt en ontzettend verdrietig door het nieuws uit Thula Thula Rhino Orphanage, Zuid-Afrika. Door een brute aanval zijn twee baby neushoorntjes, Gugu en Impy, gedood.

Terwijl de verzorgers als gijzelaar werden gehouden, verminkten zwaarbewapende stropers de twee 18 maanden oude neushoorns en verwijderden hun hoorn. Gugu stierf direct. Impy is later ingeslapen om haar uit haar lijden te verlossen.

VIER VOETERS heeft het prachtige Thula Thula project een aantal jaar financieel ondersteund, zodat zij hun fantastische werk voor neushoorns kunnen voortzetten. Onze gedachten gaan dan ook uit naar de mensen van Thula Thula en uiteraard naar Gugu en Impy.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl