DonerenAdopterenShop

Geen Doggy Marathon in 2017

20.3.2017

Afgelopen jaren hebben we drie fantastische edities van de Doggy Marathon mogen organiseren. Wij vinden het dan ook erg jammer dat we moeten mededelen dat Stichting VIER VOETERS dit jaar geen Doggy Marathon zal organiseren. Door een reorganisatie hebben wij niet de middelen en de mankracht om dit geweldige evenement nu voort te zetten. We streven ernaar de Doggy Marathon volgend jaar wel door te laten gaan! Natuurlijk laten we het je meteen weten als dat lukt.

We willen alle enthousiaste deelnemers, honden, vrijwilligers, partners, sponsors en standhouders van afgelopen jaren bedanken. Samen hebben jullie een groot succes gemaakt van de Doggy Marathon. 

Wil je het werk van Stichting VIER VOETERS blijven volgen? Volg ons via Facebook, Twitter & Instagram.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl