DonerenAdopterenShop

Lula en Simba zijn de grens over!

8.4.2017

Op zaterdag 8 april 2017 kregen wij fantastisch nieuws: het reddingsteam, Lula en Simba zijn veilig de grens van Mosul over! 
We werken er nu hard aan om Lula en Simba snel naar een nieuw, veilig thuis te brengen. We houden iedereen op de hoogte via Facebook, Instagram en Twitter.

Blijf Lula en Simba helpen!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl