DonerenAdopterenShop

Lula en Simba zijn de grens over!

8.4.2017

Op zaterdag 8 april 2017 kregen wij fantastisch nieuws: het reddingsteam, Lula en Simba zijn veilig de grens van Mosul over! 
We werken er nu hard aan om Lula en Simba snel naar een nieuw, veilig thuis te brengen. We houden iedereen op de hoogte via Facebook, Instagram en Twitter.

Blijf Lula en Simba helpen!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, die het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen, orang-oetans en olifanten - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Kosovo, Nederland, Zwitserland, Zuid-Afrika, Thailand, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Vietnam als opvangcentra en reservaten in twaalf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.viervoeters.nl