Doneren

Nieuws over de galberen in Vietnam

20.7.2017

Gisteren werd aangekondigd dat de Vietnamese regering in samenwerking met Animals Asia een plan heeft getekend om daadwerkelijk de galbeerboerderijen te beëindigen. Echter, in 2005 zijn er al soortgelijke beloftes gemaakt; om deze reden zullen wij doorgaan met onze campagnes over dit onderwerp, zodat er druk uitgeoefend blijft worden op de Vietnamese regering.
Daarnaast zullen we de Vietnamese regering vragen om de inspectie en handhaving op dit gebied te verhogen zodat wij snel het aantal beren op galbeerboerderijen kunnen verlagen.
Momenteel zijn wij in afwachting van vergunningen van de Vietnamese regering voordat we kunnen beginnen met het redden van de eerste galberen, en hen naar ons nieuwe reservaat in de provincie Ninh Binh kunnen brengen.
Wij blijven strijden voor deze beren tot de beloftes van de Vietnamese regering worden waargemaakt.

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek