DonerenAdopterenShop

Nieuws over de galberen in Vietnam

20.7.2017

Gisteren werd aangekondigd dat de Vietnamese regering in samenwerking met Animals Asia een plan heeft getekend om daadwerkelijk de galbeerboerderijen te beëindigen. Echter, in 2005 zijn er al soortgelijke beloftes gemaakt; om deze reden zullen wij doorgaan met onze campagnes over dit onderwerp, zodat er druk uitgeoefend blijft worden op de Vietnamese regering.
Daarnaast zullen we de Vietnamese regering vragen om de inspectie en handhaving op dit gebied te verhogen zodat wij snel het aantal beren op galbeerboerderijen kunnen verlagen.
Momenteel zijn wij in afwachting van vergunningen van de Vietnamese regering voordat we kunnen beginnen met het redden van de eerste galberen, en hen naar ons nieuwe reservaat in de provincie Ninh Binh kunnen brengen.
Wij blijven strijden voor deze beren tot de beloftes van de Vietnamese regering worden waargemaakt.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl