DonerenAdopterenShop

Henk en Eso hebben een definitief thuis

23.8.2017

Henk & Eso
Ken je het verhaal nog van de beren Henk en Eso? Henk en Eso zijn twee beren die in Albanië in een hele kleine kooi leefden. Ze waren bijna uitgehongerd. Afrim, manager van ons BERENWOUD Prishtina, heeft zijn auto volgeladen met fruit, groentes en ander voedsel en is helemaal van Prishtina naar de bergen van Albanië gereden om Henk en Eso te helpen.

Ze zijn gered door VIER VOETERS en naar een tijdelijk onderkomen gebracht. We hebben lang gezocht naar een definitieve plek voor de twee berenvrienden. Eindelijk is hun tijd aangebroken en kunnen zij terecht bij Natuurhulpcentrum Opglabbeek in België.

We zijn blij voor Henk en Eso dat ze eindelijk een definitief thuis hebben!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl