Doneren

Geen Doggy Marathon in 2017

20.3.2017

Afgelopen jaren hebben we drie fantastische edities van de Doggy Marathon mogen organiseren. Wij vinden het dan ook erg jammer dat we moeten mededelen dat Stichting VIER VOETERS dit jaar geen Doggy Marathon zal organiseren. Door een reorganisatie hebben wij niet de middelen en de mankracht om dit geweldige evenement nu voort te zetten. We streven ernaar de Doggy Marathon volgend jaar wel door te laten gaan! Natuurlijk laten we het je meteen weten als dat lukt.

We willen alle enthousiaste deelnemers, honden, vrijwilligers, partners, sponsors en standhouders van afgelopen jaren bedanken. Samen hebben jullie een groot succes gemaakt van de Doggy Marathon. 

Wil je het werk van Stichting VIER VOETERS blijven volgen? Volg ons via Facebook, Twitter & Instagram.

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek