DonerenAdopterenShop

VIER VOETERS start nieuwe galberen campagne

4.10.2017

Onze internationale campagne om de galbeerindustrie in Vietnam te beëindigen, krijgt steeds meer aandacht. Meer dan een half miljoen mensen over de hele wereld hebben al getekend.

Ongeveer 1.300 galberen leiden een vreselijk leven op Vietnamese boerderijen en in achtertuinen. Zij zitten opgesloten in krappe metalen kooien. Undercover onderzoek laat zien dat veel van de beren nog steeds illegaal gebruikt worden om hun gal te extracteren. Het gal wordt vervolgend verkocht op straat,, op de boerderijen zelf, via internet of in apotheken waar ze traditionele Chinese medicijnen verkopen.

Met de steun van duizenden dierenliefhebbers wereldwijd roept VIER VOETERS de Vietnamese regering op om de nodige maatregelen te nemen om de galbeerindustrie te beëindigen. Om nog meer stemmen van supporters te trekken, starten wij een nieuwe campagne: "How much can you bear?" (Http://endurancetest.four-paws.org/).

De video op deze pagina stelt de kijkers in staat om zelf te testen hoe lang ze het volhouden ​​om schokkende beelden van galberen zien.

"De beelden zijn gruwelijk, maar helaas geven  ze nog steeds de tragische realiteit weer in Vietnam. We vragen iedereen die door deze afbeeldingen geschokt is om Nee te zeggen tegen deze wrede praktijk en de petitie te ondertekenen. '

Kieran Harkin, Head of International Wild Animal Campaigns

Naast de campagne voor het beëindigen van de galbeerindustrie in 2020, bouwt VIER VOETERS momenteel een nieuw modern reservaat in Vietnam datuiteindelijk een thuis kan bieden aan honderd beren, en waar iedereen welkom isom de beren  te zien in een natuurlijke omgeving. BERENWOUD Ninh Binh zal binnenkort haar deuren openen voor de eerste beren die dringend gered moeten worden.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl