Doneren

Beer Tyson is gered!

9.10.2017

Beer Tyson leefde in een kleine kooi op het terrein van een jachtvereniging in Oekraïne. Volgens de manager van deze vereniging is Tyson door jagers meegenomen uit het wild toen hij pas een paar maanden oud was. Zijn moeder is gedood en hij is grootgebracht met koemelk. Tyson leed 16 jaar een vreselijk en eenzaam bestaan. We vermoeden dat Tyson is gebruikt als 'vechtbeer' om jachthonden te trainen. 

Op 9 oktober 2017 is Tyson eindelijk bevrijd en naar ons BERENWOUD Domazhyr gebracht in Oekraïne. Hij krijgt daar eindelijk een geweldig berenlenleven! Nog steeds kunnen we jouw hulp gebruiken om Tyson de zorg en voeding te geven die hij nodig heeft! Steun Tyson door te doneren voor voeding en medische zorg. Alvast hartelijk dank!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek