DonerenAdopterenShop

Beer Tyson is gered!

9.10.2017

Beer Tyson leefde in een kleine kooi op het terrein van een jachtvereniging in Oekraïne. Volgens de manager van deze vereniging is Tyson door jagers meegenomen uit het wild toen hij pas een paar maanden oud was. Zijn moeder is gedood en hij is grootgebracht met koemelk. Tyson leed 16 jaar een vreselijk en eenzaam bestaan. We vermoeden dat Tyson is gebruikt als 'vechtbeer' om jachthonden te trainen. 

Op 9 oktober 2017 is Tyson eindelijk bevrijd en naar ons BERENWOUD Domazhyr gebracht in Oekraïne. Hij krijgt daar eindelijk een geweldig berenlenleven! Nog steeds kunnen we jouw hulp gebruiken om Tyson de zorg en voeding te geven die hij nodig heeft! Steun Tyson door te doneren voor voeding en medische zorg. Alvast hartelijk dank!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl