VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

BERENWOUD Ninh Binh

2017-09-19

Een nieuw thuis voor 100 galberen in BERENWOUD Ninh Binh

  • In het noordoosten van Vietnam zijn we een berenreservaat aan het bouwen: BERENWOUD Ninh Binh. Dit reservaat moet plek bieden aan 100 voormalige galberen.
  • BERENWOUD Ninh Binh geeft de Vietnamese autoriteiten de mogelijkheid om de galbeerindustrie effectiever te beëindigen, gezien in beslag genomen beren een soortgeschikt onderkomen kunnen krijgen.
  • De eerste bouwfase wordt verwacht afgerond te zijn in december 2017. In 2018 zal het BERENWOUD ook geopend worden voor bezoekers.
  • De eerste bouwfase beslaat 3.6 hectare en biedt een soortgeschikte leefomgeving voor 44 galberen. Vier grote buitenverblijven worden gebouwd, die elk 10-14 beren kunnen huisvesten. Daarbij worden twee berenhuizen gebouwd met indoorverblijven voor de dieren. Er zal ook een quarantaine station en dierenkliniek aanwezig zijn, evenals een keuken en kantoor.
  • Het totale reservaat zal op een gebied staat van 10 hectare. Hier zullen 100 galberen de verschrikkingen uit hun verleden kunnen vergeten in een natuurlijke leefomgeving.

STEUN BERENWOUD NINH BINH


Wat VIER VOETERS doet voor de galberen in Vietnam

Lees hier alles over ons werk voor de galberen in Vietnam.


print