Zoek

Doneren Adopteren Shop

periodiek schenken - MEER DOEN VOOR HETZELFDE GELD

Schenken aan VIER VOETERS met belastingvoordeel

Dankzij u en onze andere supporters hebben de honderden dieren in onze reservaten een goed leven. Om voor hen te kunnen blijven zorgen, is het goed om te weten op welke steun wij voor langere tijd kunnen rekenen. Wist u dat u ons werk ook kunt steunen met belastingvoordeel? Natuurlijk is belastingvoordeel niet de reden dat u geeft, maar het leuke is dat u met een periodieke schenking méér kunt schenken voor hetzelfde bedrag.

Periodieke schenking

Wilt u doneren met belastingvoordeel, dan kunt u dat eenvoudig regelen met een periodieke schenkingsovereenkomst. Hierin wordt de donatie voor onbepaalde tijd vastgelegd. Na vijf kalenderjaren kunt u desgewenst stoppen. Het opstellen van de overeenkomst kost niets en er is geen tussenkomst van een notaris nodig. U bepaalt zelf de hoogte van de jaarlijkse gift en u kunt, als u dat wilt, in termijnen betalen. Echter, in verband met het administratieve werk vragen we bij VIER VOETERS een minimale gift van 50 euro per jaar. VIER VOETERS betaalt geen schenkbelasting, dus uw hele gift komt ten goede aan het realiseren van onze doelen!

Praktisch

Om de periodieke gift vast te leggen kunt u een voorbeeldovereenkomst downloaden van de website van VIER VOETERS. Vul uw gegevens in en stuur het formulier naar ons op. Wij vullen vervolgens de rest in en sturen de overeenkomst weer naar u terug. Deze overeenkomst bewaart u omdat de belastingdienst ernaar kan vragen. Wilt u eerst nog even met ons van gedachten wisselen of heeft u nog vragen? Bel gerust naar 020 – 625 25 26 of email naar office@vier-voeters.nl. Collega’s Sanderijn en Laura staan iedere werkdag klaar om u te helpen!

 


De voorwaarden:

Wat zijn de voorwaarden?

  • U laat de gift vastleggen middels een overeenkomst;
  • U schenkt minstens 1x per jaar een bedrag;
  • De bedragen zijn steeds even hoog.