Zoek

Online (ver)kopen

Bij de verkoop van deze producten gaat er een deel naar Stichting VIER VOETERS!

tilley en de regenboogbrug

Een prachtig boek over hoe om te gaan met het verlies van een huisdier, waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting VIER VOETERS gaat.

lees meer

Zoo&Me

Zoo&Me verkoopt toffe dierenposters waarvan een deel van de opbrengst naar het desbetreffende goede doel gaat. Zo verkopen zij voor VIER VOETERS een poster van een tijger, leeuw, orang-oetan en uil. Kijk snel op https://zoo-and-me.nl/pages/stichting-viervoeters

Weliketoshare


Of je nou op zakenreis of op vakantie gaat, je kunt VIER VOETERS steunen door je hotel te boeken via Weliketoshare. Met iedere boeking doneer je automatisch € 2,- aan VIER VOETERS en steun je dus dieren in nood. Boek je reis via: www.weliketoshare.com. Samen kunnen we veel dieren helpen.

Foto's van en voor FELIDA Big Cat Centre
Jeanine Noordermeer is al jarenlang een zeer actieve vrijwilliger van FELIDA Big Cat Centre, ons opvangcentrum voor grote katachtigen in het Friese Nijeberkoop. Jeanine legt de schoonheid, de kracht en de waardigheid van onze dieren vast middels schitterende foto's. "Ik richt me graag op de schoonheid van de eenvoud, op dat wat puur is. Ik ben dan ook beslist geen fotograaf van de geënsceneerde fotografie. Ik bewerk de foto’s niet, hooguit maak ik een uitsnede om het dier sterker naar voren te laten komen", aldus Jeanine.

Via haar website www.jeaninenoordermeer.nl biedt Jeanine de foto's van onze dieren te koop aan. Bestel één van de foto's op bijvoorbeeld papier, plexiglas, canvas of ander materiaal. De opbrengst van de foto's gaat naar de dieren van FELIDA Big Cat Centre.