DonerenAdopteren
tijger

Word donateur

Als donateur van VIER VOETERS draag je bij aan reddingsacties, campagnes, projecten zoals een vaccinatieproject voor zwerfdieren, steun aan partnerbedrijven zoals asiels, en de zorg voor de dieren in onze reservaten.

Samen kunnen we dierenleed stoppen. Doneer nu om vele dieren te helpen!

VIER VOETERS is volledig afhankelijk van vrijwillige donaties. Deze donaties helpen ons onze onafhankelijkheid en integriteit als organisatie te behouden. Donaties worden gebruikt voor al onze projecten en campagnes.

Op een andere manier doneren kan ook:

U kunt een gift overmaken naar ons rekeningnummer NL56ABNA0590302558.
Als u liever met een van onze medewerkers spreekt over het doen van een donatie, dan kunt u bellen met ons kantoor in Amsterdam: 020-6252526 of een e-mail sturen naar: office@vier-voeters.nl
Het is ook mogelijk om uw donatie vanuit het buitenland over te maken naar ons rekeningnummer in Nederland. Daarvoor heeft u de volgende gegevens nodig:
Rekeningnummer IBAN: NL56ABNA0590302558
BIC: ABNANL2A

Fiscaal nummer:  RSIN 811277835

Maak dieren deelgenoot van de belangrijke momenten in het leven
Bij bruiloften, verjaardagen of ander feesten kunnen mensen ervoor kiezen om af te zien van bloemen en cadeaus en om een bijdrage te vragen voor het goede doel van hun keuze. De wetenschap dat daarmee bijvoorbeeld veel dieren geholpen kunnen worden is ook een mooi cadeau. Bij VIER VOETERS zien we dit steeds vaker gebeuren en de donateurs geven aan dat het voldoening geeft om op deze manier een bijdrage te leveren aan dierenwelzijn.

U kunt met ons contact opnemen via e-mail of per telefoon via 020-625 25 26 als u meer informatie wenst.

Zoek