Adoptiebeer Lili

Geef een uniek moederdagcadeau en adopteer een dier

Geef een cadeau waarmee je je moeder verrast en tegelijk dieren steunt 

4.5.2023

Het is bijna Moederdag en dit jaar kun je je moeder echt verrassen met een cadeau dat net zo uniek is als zijzelf. Geen bloemen of chocolade dit jaar, want we hebben iets veel beters: een symbolische adoptie van een dier bij VIER VOETERS!

Maar wacht, wat is een symbolische adoptie eigenlijk? Nou, het is een manier om ons te helpen voor onze dieren te zorgen zonder dat je ze daadwerkelijk in huis hoeft te hebben. Het is een geweldige manier om je moeder te laten zien dat je om haar geeft en om tegelijkertijd bij te dragen aan het welzijn van dieren die het minder goed hebben.

Je kunt er zeker van zijn dat je met jouw symbolische adoptie meehelpt om dierenleed te bestrijden en te voorkomen. We houden je op de hoogte van het dier dat je hebt geadopteerd, en je kunt zelfs een gepersonaliseerd adoptiecertificaat ontvangen als aandenken aan deze geweldige ervaring.

Als symbolische adoptie geen optie is, kun je ons nog steeds steunen door een donatie te doen of onze acties op social media te delen. Alle beetjes helpen om onze dieren te beschermen en te redden.

Maak van deze Moederdag een dag die je moeder nooit meer vergeet.  

Adopteer nu een dier

Zoek