Doneren

Gefeliciteerd Sina! 20 jaar!

24.4.2017

HIEP HIEP HOERA!
Een speciale dag in FELIDA Big Cat Centre: Sina, de oudste tijger in ons opvangcentrum, is vandaag 20 jaar oud geworden! Speciaal voor haar verjaardag hebben we een mooie 'verjaardagstaart' gemaakt.

Let ook vooral op de tekst op de doos van Coolblue: "Waarschuwing, dit pakketje heeft een grote aantrekkingskracht op katten." Nou en of!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek