DonerenAdopterenShop

Gefeliciteerd Sina! 20 jaar!

24.4.2017

HIEP HIEP HOERA!
Een speciale dag in FELIDA Big Cat Centre: Sina, de oudste tijger in ons opvangcentrum, is vandaag 20 jaar oud geworden! Speciaal voor haar verjaardag hebben we een mooie 'verjaardagstaart' gemaakt.

Let ook vooral op de tekst op de doos van Coolblue: "Waarschuwing, dit pakketje heeft een grote aantrekkingskracht op katten." Nou en of!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl