Doneren

Reddingsmissie nabij Aleppo

21.7.2017

Eerder dit jaar hadden wij al een succesvolle reddingsmissie volbracht in Mosul om 2 uitgehongerde dieren te redden uit een verlaten dierentuin in een oorlogsgebied. Hierdoor hebben wij leeuw Simba en beer Lula een beter leven kunnen geven!

Ons reddingsteam is momenteel in actie om de laatste overgebleven dieren te redden uit een attractiepark nabij het door oorlog omgeven Aleppo (Syrië). Dit is een van de gevaarlijkste reddingsacties aller tijden. Er is nog veel oorlogsactiviteit in dat gebied met bombardementen. In een verlaten dierentuin in een attractiepark zitten nog steeds dieren vast. Zij krijgen nauwelijks te eten en te drinken en wij moeten deze dieren dan ook zo snel mogelijk weghalen! Ons team is momenteel ter plaatse om de dieren te helpen.

Doneer nu voor deze reddingsactie!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek