DonerenAdopterenShop

Reddingsmissie nabij Aleppo

21.7.2017

Eerder dit jaar hadden wij al een succesvolle reddingsmissie volbracht in Mosul om 2 uitgehongerde dieren te redden uit een verlaten dierentuin in een oorlogsgebied. Hierdoor hebben wij leeuw Simba en beer Lula een beter leven kunnen geven!

Ons reddingsteam is momenteel in actie om de laatste overgebleven dieren te redden uit een attractiepark nabij het door oorlog omgeven Aleppo (Syrië). Dit is een van de gevaarlijkste reddingsacties aller tijden. Er is nog veel oorlogsactiviteit in dat gebied met bombardementen. In een verlaten dierentuin in een attractiepark zitten nog steeds dieren vast. Zij krijgen nauwelijks te eten en te drinken en wij moeten deze dieren dan ook zo snel mogelijk weghalen! Ons team is momenteel ter plaatse om de dieren te helpen.

Doneer nu voor deze reddingsactie!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl