DonerenAdopterenShop

Tijger Varvara kan eindelijk genieten

20.9.2017

Varvara is een 15 jaar oude tijger in ons Duitse opvangcentrum TIERART. De eerste 12 jaar van haar leven was zij een circustijger en heeft ze het grootste gedeelte van haar tijd, als ze niet hoefde op te treden, in een kleine circuswagen geleefd.

In 2015 kon Varvara gered worden en werd ze naar TIERART gebracht. Maar het leven in het circus had zijn sporen nagelaten. Varvara had regelmatig te kampen met diverse ziektes en ze kwakkelde met haar gezondheid.

Maar het gaat steeds beter met haar! Dankzij de juiste medische zorg en voeding wordt ze langzaam maar zeker steeds sterker. Varvara blijkt een enorm actieve, nieuwsgierige en speelse tijger te zijn. Ze kan eindelijk genieten van het leven!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl