DonerenAdopterenShop

Beer Kristina is gered

3.8.2017

Gisterenavond hebben wij tijdens een lastige reddingsactie de vrouwelijke beer Kristina in beslag genomen en naar haar nieuwe verblijf in BERENWOUD Domazhyr gebracht, waar zij na beer Potap de tweede bewoner van het park is. Voor haar redding werd zij door haar eigenaar gedwongen om in restaurants en in het circus op te treden, en eerder gebruikt in filmproducties en fotoshoots.

Nu kan Kristina herstellen van deze vreselijke periode en haar droevige bestaan ​​achter haar laten.

Helaas loopt er nog een rechtszaak om te beslissen of Kristina voor altijd in BERENWOUD Domazhyr mag blijven.

Wij willen de autoriteiten en onze supporters bedanken voor deze geweldige samenwerking om haar daar weg te halen. Wij hopen dat de uitkomst van de juridische procedure voor Kristina positief is en ze voor altijd bij ons kan blijven!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl