Doneren

Beer Kristina is gered

3.8.2017

Gisterenavond hebben wij tijdens een lastige reddingsactie de vrouwelijke beer Kristina in beslag genomen en naar haar nieuwe verblijf in BERENWOUD Domazhyr gebracht, waar zij na beer Potap de tweede bewoner van het park is. Voor haar redding werd zij door haar eigenaar gedwongen om in restaurants en in het circus op te treden, en eerder gebruikt in filmproducties en fotoshoots.

Nu kan Kristina herstellen van deze vreselijke periode en haar droevige bestaan ​​achter haar laten.

Helaas loopt er nog een rechtszaak om te beslissen of Kristina voor altijd in BERENWOUD Domazhyr mag blijven.

Wij willen de autoriteiten en onze supporters bedanken voor deze geweldige samenwerking om haar daar weg te halen. Wij hopen dat de uitkomst van de juridische procedure voor Kristina positief is en ze voor altijd bij ons kan blijven!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek