Doneren

Tegenslagen bij de bouw van BERENWOUD Ninh Binh

20.9.2017

Afgelopen weekend hebben twee heftige tyfonen Vietnam bereikt. Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat we gedwongen werden tijdelijk te stoppen met de bouw van ons nieuwe BERENWOUD Ninh Binh, waarin wij 100 galberen willen opvangen. 
Het gebied waarop het nieuwe reservaat wordt gebouwd staat namelijk volledig onder water. We hopen dat het weer snel rustiger wordt, zodat we verder kunnen gaan met de bouw en dus met de toekomst van de galberen!

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uiteraard hebben we een veiligheidsplan voor weeromstandigheden zoals deze. De beren zullen te allen tijde veilig zijn - de binnenverblijven worden speciaal zo gebouwd dat de dieren beschermd zijn tegen de storm en het water. 

Steun BERENWOUD Ninh Binh.

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek