DonerenAdopterenShop

Tegenslagen bij de bouw van BERENWOUD Ninh Binh

20.9.2017

Afgelopen weekend hebben twee heftige tyfonen Vietnam bereikt. Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat we gedwongen werden tijdelijk te stoppen met de bouw van ons nieuwe BERENWOUD Ninh Binh, waarin wij 100 galberen willen opvangen. 
Het gebied waarop het nieuwe reservaat wordt gebouwd staat namelijk volledig onder water. We hopen dat het weer snel rustiger wordt, zodat we verder kunnen gaan met de bouw en dus met de toekomst van de galberen!

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uiteraard hebben we een veiligheidsplan voor weeromstandigheden zoals deze. De beren zullen te allen tijde veilig zijn - de binnenverblijven worden speciaal zo gebouwd dat de dieren beschermd zijn tegen de storm en het water. 

Steun BERENWOUD Ninh Binh.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl