DonerenAdopterenShop

Hoe gaat het met beer Potap?

20.9.2017

Potap is een beer van 9 jaar. Hij was erg verwaarloosd en ondervoed. Hij zat bij zijn vorige eigenaar in een kleine kooi zonder gras, water of enige verrijking en kon alleen maar door de tralies naar buiten kijken, wachtend op hulp. We vermoeden dat hij uiteindelijk verkocht zou worden als vechtbeer. Gelukkig konden we hem tijdig redden.

Wij hebben beer Potap naar ons nieuwe BERENWOUD Domazhyr in Oekraïne gebracht. Hij heeft het daar erg naar zijn zin! De grote bruine beer is erg actief en speels en geniet duidelijk van zijn vrijheid. Kijk maar eens naar de voor & na foto!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl