Doneren

Hoe gaat het met beer Potap?

20.9.2017

Potap is een beer van 9 jaar. Hij was erg verwaarloosd en ondervoed. Hij zat bij zijn vorige eigenaar in een kleine kooi zonder gras, water of enige verrijking en kon alleen maar door de tralies naar buiten kijken, wachtend op hulp. We vermoeden dat hij uiteindelijk verkocht zou worden als vechtbeer. Gelukkig konden we hem tijdig redden.

Wij hebben beer Potap naar ons nieuwe BERENWOUD Domazhyr in Oekraïne gebracht. Hij heeft het daar erg naar zijn zin! De grote bruine beer is erg actief en speels en geniet duidelijk van zijn vrijheid. Kijk maar eens naar de voor & na foto!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek