DonerenAdopterenShop

Beer Manya is gered!

10.10.2017

Beer Manya (in de nieuwsbrief beer Masha genoemd) leefde bijna 14 jaar bij een restaurant naast een winkelcentrum, ter vermaak van de bezoekers.als 'restaurantbeer'. 

Haar verblijf was veel te klein en ongeschikt voor Manya. Ze verveelde zich in de kale betonnen kooi en had alleen een rubberen band ter verrijking. Door de stress beet ze haar tanden kapot op de ijzeren tralies. Op 10 oktober 2017 hebben we haar uit deze uitzichtloze situatie gehaald en naar ons nieuwe BERENWOUD Domazhyr in Oekraïne gebracht.

Help mee en steun Manya, zodat we haar een berenleven kunnen geven!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl