Doneren

Beer Manya is gered!

10.10.2017

Beer Manya (in de nieuwsbrief beer Masha genoemd) leefde bijna 14 jaar bij een restaurant naast een winkelcentrum, ter vermaak van de bezoekers.als 'restaurantbeer'. 

Haar verblijf was veel te klein en ongeschikt voor Manya. Ze verveelde zich in de kale betonnen kooi en had alleen een rubberen band ter verrijking. Door de stress beet ze haar tanden kapot op de ijzeren tralies. Op 10 oktober 2017 hebben we haar uit deze uitzichtloze situatie gehaald en naar ons nieuwe BERENWOUD Domazhyr in Oekraïne gebracht.

Help mee en steun Manya, zodat we haar een berenleven kunnen geven!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek