DonerenAdopterenShop

Misa wacht op hulp

8.1.2018

Misa wacht op hulp

Misa is, net als veel andere beren in gevangenschap, als klein berenwelpje gevangen genomen uit het wild en doorverkocht. Zij kwam terecht bij een Vietnamese familie, die haar sindsdien in een kooi houdt in de achtertuin. Zij leeft daar een eenzaam bestaan zonder soortgenoten of verrijking. 
Daarbij heeft Misa last van een huidaandoening, waar zij nooit voor behandeld is. Ze is zelfs nog nooit onderzocht door een dierenarts, en dat terwijl haar conditie zichtbaar te wensen over laat! 
Al ruim 13 jaar kent zij niets anders dan de spijlen waarachter zij gevangen wordt gehouden. Wij willen Misa uit deze uitzichtloze situatie redden en een nieuw leven geven in ons BERENWOUD Ninh Binh. Ze zal daar een ruim verblijf krijgen, geschikte voeding en levenslange (medische) zorg.
Gun jij Misa ook een nieuw leven? Help dan mee!

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl