DonerenAdopteren

Misa wacht op hulp

Misa wacht op hulp

8.1.2018

Misa is, net als veel andere beren in gevangenschap, als klein berenwelpje gevangen genomen uit het wild en doorverkocht. Zij kwam terecht bij een Vietnamese familie, die haar sindsdien in een kooi houdt in de achtertuin. Zij leeft daar een eenzaam bestaan zonder soortgenoten of verrijking. 
Daarbij heeft Misa last van een huidaandoening, waar zij nooit voor behandeld is. Ze is zelfs nog nooit onderzocht door een dierenarts, en dat terwijl haar conditie zichtbaar te wensen over laat! 
Al ruim 13 jaar kent zij niets anders dan de spijlen waarachter zij gevangen wordt gehouden. Wij willen Misa uit deze uitzichtloze situatie redden en een nieuw leven geven in ons BERENWOUD Ninh Binh. Ze zal daar een ruim verblijf krijgen, geschikte voeding en levenslange (medische) zorg.
Gun jij Misa ook een nieuw leven? Help dan mee!

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Kosovo, Nederland, Zwitserland, Zuid-Afrika, Thailand, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Vietnam als opvangcentra en reservaten in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.viervoeters.nl

Zoek