Hond Kovi

apr. 2020

Shelter / Private home

Redding Honden Kovi, Kara, Tina

Drie honden op de rand van de dood gevonden 

21.4.2020

Half april heeft ons zwerfdierenteam in Bulgarije op een verlaten stuk land buiten Sofia drie ernstig zieke zwerfhonden gered. Alle drie de honden, die het team Kovi, Kara en Tina heeft genoemd, waren op sterven na dood. Ze waren uitgemergeld, leden aan door teken overgedragen ziektes en hadden een ernstige vorm van huidziekte, die erg veel jeuk veroorzaakt en hen veel ongemak bezorgde.

Bovendien zijn deze arme zielen echt bang voor mensen. Onder de goede zorgen van ons team in de Bankya-kliniek, krijgen ze nu medische behandelingen en veel kwaliteitsvoedsel en liefde ...

Dog in bad condition
Dog Kovi cowers in fear
Dog Kara, emaciated and starving
dog with bad skin condition

Updates over Kovi, Kara en Tina

Hond Kara in het gras

Juli 2020

De drie honden zijn ontzettend opgeknapt en bijna niet terug te herkennen. We zien ze steeds meer opbloeien en meer vertrouwen krijgen in het kliniekpersoneel. Nu hun gezondheid er goed aan toe is, gaan we op zoek naar een nieuw thuis voor de honden. Dan kunnen ze echt een gelukkig leven leiden!

De honden krijgen voeding en medicatie

Mei 2020

Ongeveer een maand na hun redding uit een verlaten pand hebben deze drie honden grote vooruitgang geboekt! Hun huid geneest en elk van hen is bijna 2 kg zwaarder geworden. Hun haar begint langzaam terug te groeien en terwijl ze nog steeds schuw zijn, beginnen ze langzaam uit hun schulp te komen en te genieten van interactie met mensen - vooral als het om lekkere traktaties gaat.

Deel hier!

Zoek