DonerenAdopterenShop

ADOPTEER EEN beer

Word adoptieouder van een dier dat gered is door VIER VOETERS! Als dank voor je steun houden wij je op de hoogte van het wel en wee van jouw adoptiedier en ontvang je een uniek en persoonlijk adoptiecertificaat! 

VIER VOETERS bezit reservaten voor beren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Bulgarije, Kosovo, Oekraïne, Vietnam en Jordanië. Kijk voor meer informatie op onze speciale 'reservaten pagina'. Veel beren die wij hebben gered komen uit erbarmelijke omstandigheden en werden misbruikt voor hun gal of toeristisch vermaak.

Beer Michal

michal

Michal’s leven begon in een betonnen berenkuil in een Poolse dierentuin. Daar raakte hij ook nog eens gehandicapt. Het leven leek uitzichtloos. 

klik hier
Beer Nhi Nho

nhi nho

Nhi Nho leefde op een galbeerboerderij, waar zij misbruikt werd om gal af te tappen. Ook haar voorpoten missen; we denken dat deze geamputeerd en verkocht zijn als delicatesse.

klik hier
De drieling

de drieling

Slechts zes weken oud waren deze berenbaby's toen ze werden opgevangen in Prishtina. Ema was slechts drie weken oud, toen ze door een familie werd gekocht en illegaal in hun appartement gehouden. 

klik hier

Zoek