DonerenAdopterenShop

ADOPTEER EEN hond

Word adoptieouder van een dier dat gered is door VIER VOETERS! Als dank voor u steun houden wij u op de hoogte van het wel en wee van uw adoptiedier en ontvangt u een uniek en persoonlijk adoptiecertificaat! 

VIER VOETERS heeft veel projecten lopen voor zwerfdieren wereldwijd. Daarnaast steunen wij dierenasiels, zoals dierenasiel Speranta in Roemenië. Honden die hier terecht komen worden soms opgenomen in ons Dogs for People project. Dit is een project waar zwerfhonden worden opgeleid als hulphond. De honden die u hieronder ziet zijn onderdeel van dit project!

Adoptiehond Mura

mura

De tweejarige Mura werd gevonden in Boekarest. Bang en wanhopig rende ze over de weg, tussen de auto’s door. Gelukkig kon ze gered worden!

Adopteer Negrila
Adoptiehond Negrila

negrila

We vonden Negrila op straat met gebroken voorpoten. We hoorden dat hij overreden was door paard en wagen. Met spoed werd hij naar onze kliniek gebracht. 

Adopteer Negrila
Hond Kaya

Kaya

Kaya werd gevonden op in Bulgarije. Met veel geduld, aandacht en spelen bloeide ze op en inmiddels heeft ze haar plek als adoptiehond helemaal gevonden.

Adopteer Kaya

Zoek