Zoek

Doneren Adopteren Shop

ADOPTEER EEN hond

Word adoptieouder van een dier dat gered is door VIER VOETERS! Als dank voor je steun houden wij je op de hoogte van het wel en wee van jouw adoptiedier en ontvang je een uniek en persoonlijk adoptiecertificaat! 

VIER VOETERS heeft veel projecten lopen voor zwerfdieren wereldwijd. Daarnaast steunen wij dierenasiels, zoals dierenasiel Speranta in Roemenië. Honden die hier terecht komen worden soms opgenomen in ons Dogs for People project. Dit is een project waar zwerfhonden worden opgeleid als hulphond. De honden die je hieronder ziet zijn onderdeel van dit project!

Adoptiehond Mura

mura

De tweejarige Mura werd gevonden in de straten van Boekarest. Bang en wanhopig rende ze over de weg, tussen de auto’s door. Gelukkig kon ze gered worden! 

klik hier
Hond Caju

caju

Caju versloeg als pup drie dodelijke ziektes en is nu hard op weg om een fantastische therapiehond te worden! Met jouw steun laten wij zien waar zwerfhonden toe in staat zijn en maken we de wereld iets mooier! 

klik hier
Negrila

negrila

We vonden Negrila op straat met gebroken voorpoten. We hoorden dat hij overreden was door paard en wagen. Met spoed werd hij naar onze kliniek gebracht. 

klik hier