Doneren

Simba en Saeed naar LIONSROCK

Simba & Saeed zijn in LIONSROCK

26.2.2018

Na meer dan een half jaar revalideren in Jordanië waren Simba en Saeed klaar voor hun laatste reis naar een eeuwige thuis. Ze begonnen hun reis naar Zuid-Afrika vanuit Jordanië op 25 februari 2018. Na een lange reis zijn ze op 26 februari 2018 aangekomen in Johannesburg.

In Zuid-Afrika zullen de twee mannelijke leeuwen, gered uit Irak en Syrië, een nieuw leven beginnen in het 1250 hectare grote reservaat LIONSROCK. We hopen ze hier te kunnen socialiseren met een leeuwin zodat ze nog lang en gelukkig kunnen leven in dit prachtige reservaat.

VIER VOETERS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe invloed staan van mensen, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. De organisatie, die in 1988 in Wenen werd opgericht door Heli Dungler en vrienden, pleit voor een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. De duurzame campagnes en projecten van VIER VOETERS richten zich op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren - zoals beren, grote katachtigen en orang-oetans - die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Met zowel kantoren in Australië, België, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Kosovo, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Thailand, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland, alsook opvangcentra voor geredde wilde dieren in elf landen, biedt VIER VOETERS snelle hulp en lange termijnoplossingen. www.vier-voeters.nl   

Zoek