DonerenAdopterenShop

Simba en Saeed naar LIONSROCK

26.2.2018

Simba & Saeed zijn in LIONSROCK

Na meer dan een half jaar revalideren in Jordanië waren Simba en Saeed klaar voor hun laatste reis naar een eeuwige thuis. Ze begonnen hun reis naar Zuid-Afrika vanuit Jordanië op 25 februari 2018. Na een lange reis zijn ze op 26 februari 2018 aangekomen in Johannesburg.

In Zuid-Afrika zullen de twee mannelijke leeuwen, gered uit Irak en Syrië, een nieuw leven beginnen in het 1250 hectare grote reservaat LIONSROCK. We hopen ze hier te kunnen socialiseren met een leeuwin zodat ze nog lang en gelukkig kunnen leven in dit prachtige reservaat.

VIER VOETERS is een internationale dierenwelzijnsorganisatie met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Opgericht door Heli Dungler in 1988, streeft de organisatie ernaar om met duurzame campagnes en projecten dieren in nood te helpen. Het werk is gebaseerd op onderbouwd onderzoek en wetenschappelijke expertise, evenals intensieve nationale en internationale lobbyactiviteiten. VIER VOETERS richt zich op dieren die direct onder menselijke invloed staan: zwerfhonden en zwerfkatten, boerderijdieren, gezelschapsdieren en wilde dieren waaronder beren, grote katachtigen en orang-oetans die in ongepaste omstandigheden worden gehouden. Met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Hongarije, Kosovo, Nederland, Zuid-Afrika, Zwitserland, Thailand, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Vietnam, wil VIER VOETERS dieren in nood direct en snel helpen. www.vier-voeters.nl