Orang-oetan Eska

Bijdehante Eska vindt het heerlijk om te worstelen. Hij is een goede student , maar vindt het ook leuk om wat herrie te schoppen.   

15.4.2019

Betekenis naam: Een personeelslid van de president die ons heeft geholpen op het gebied van bosbouw, heeft de naam Eska gegeven aan deze kleine orang-oetan. 

Geboortejaar: 2013

Bio: Orangutan Eska werd samen met Amalia gered uit een privé-dierentuin die werd gesloten door de autoriteiten. Hij was te zwaar en werd door alles geïntimideerd. Hij zocht niet naar mensen om zich veilig te voelen, maar koos ervoor zichzelf te omarmen voor troost. Zijn spel met Amalia gaat vaak niet gelijk op; Amalia is namelijk veel sterker dan Eska en hij houdt haar niet tegen.

Sinds Amalia terug is verhuisd naar quarantaine, verblijft Eska nu bij Cantik in Camp Sungai. Dit heeft hem de kans gegeven om de sterkere speelkameraad te zijn. Dit vergde wat aanpassing, en hij was vaak nog wel wat ruig, maar nu houden ze van niets anders dan samen worstelen. Eska is een brutale kleine jongen die graag zijn pleegmoeders afleidt wanneer ze hem belangrijke vaardigheden leren, zoals het bouwen van een nest!

Favoriet tijdsverdrijf: Eska en Cantik houden allebei van spatten en worstelen in het water!

Opmerking: alle advertenties die kunnen verschijnen tijdens het bekijken van deze video zijn niet gerelateerd aan VIER VOETERS. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor deze inhoud.

Deel hier!

Zoek