Schaap Lulu

Nijmeegse Vierdaagse lopen voor VIER VOETERS 

Geld inzamelen omdat dieren onze steun nodig hebben

17.7.2023

Heddy Verwoerd uit Herveld gaat dit jaar de uitdaging aan en loopt vier dagen lang de 40 kilometer van de Nijmeegse Vierdaagse. Ze doet dit om geld voor ons in te zamelen. De Vierdaagse vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli. 

Heddy is een 60-jarige ervaren wandelaar en doet voor de 17e keer mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Hoewel de officiële afstand voor haar 30 kilometer is, heeft ze besloten om zichzelf uit te dagen door de volledige 40 kilometer afstand te lopen. Ze heeft zich goed voorbereid door regelmatig te trainen en onlangs de Streek2daagse van Nijmegen succesvol te voltooien, waar ze twee keer 30 kilometer liep. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan de avondvierdaagse in Herveld, één van de oudste van Nederland. 

Ze loopt de Nijmeegse Vierdaagse vaak samen met haar wandelpartner, dit jaar loopt ook zijn dochter met mee.

Haar motivatie om geld in te zamelen voor onze organisatie komt voort uit haar diepgewortelde overtuiging dat dieren onze steun nodig hebben. Vooral omdat sommige mensen dieren nog steeds als gebruiksvoorwerpen behandelen. Dit gaat tegen haar gevoel in en daarom steunt ze graag een “dierendoel”. Naast haar deelname aan de Vierdaagse, ondersteunt ze ons ook met structurele donaties.

Minimumbedrag

Met haar deelname hoopt Heddy minimaal €1000,- op te halen voor de dierenorganisatie. Dit bedrag heeft ze ondertussen zelfs overschreden. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat het opgehaalde geld goed besteed zal worden, of het nu gericht is op een actueel probleem of ter ondersteuning van structurele doelen binnen de organisatie.

“We zijn diep onder de indruk van Heddy’s toewijding en inzet om geld in te zamelen voor VIER VOETERS tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. We wensen haar veel succes en waarderen haar inspanningen om het leven van dieren te verbeteren.” vertelt directeur Petra Sleven.

Deel hier!

Zoek