Doneren
Bestuur VIER VOETERS

Ons bestuur

Maak kennis met onze bestuursleden.

1.10.2022

VIER VOETERS is onderdeel van de internationale non-profitorganisatie FOUR PAWS International. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Wenen, waar de organisatie in 1988 werd opgericht.

 

Uitvoerend bestuurder:

Petra Sleven, uitvoerend bestuurder VIER VOETERS

Petra Sleven

Directeur Stichting VIER VOETERS
 

“Met een gedreven en professioneel team werken wij dagelijks aan ons gezamenlijke doel: dieren het leven geven waar ze recht op hebben. Ik ben trots om daar aan bij te dragen, in Nederland en de rest van de wereldwijde organisatie.”

 

Toezichthoudende bestuursleden:

Josef Pfabigan

Josef Pfabigan

Voorzitter Stichting VIER VOETERS

 

"Ik geef veel om duurzaam dierenwelzijn. Om onze VIER VOETERS-visie te realiseren, hebben we een stabiele basis nodig - in sociaal, juridisch en economisch opzicht!"

 

Bestuurslid Wim de Kok

Wim de Kok

Bestuurslid

 

"Dierenleed is overal. VIER VOETERS komt op plaatsen waar anderen vaak geen toegang hebben. Daadkracht en het vinden van permanente oplossingen is waar we goed in zijn. Dierenwelzijn met vier voeten op de grond."

Bestuurslid Wim de Kok

Antje Ludwig-van Schaagen 

Bestuurslid
 

 "VIER VOETERS heeft al veel kunnen bereiken voor structureel welzijn van dieren. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om deze impact nog meer te vergroten door te helpen bouwen aan een sterke organisatie.“

In memoriam - Heli Dungler

Voorzitter en oprichter van VIER PFOTEN/FOUR PAWS/VIER VOETERS

 

"Ik hoop dat onze missie om dieren te helpen op een dag overbodig wordt! Wij mensen moeten leren dat het met respect behandelen van dieren de enige manier is om samen te leven."

Zoek