Zoek

Doneren Adopteren Shop
#SupportPakistaniAnimals

MISSIE NAAR PAKISTAN

31.8.2020

Ongeveer 30 dieren leven in ellende in de dierentuin van Islamabad

Door de extreem slechte gezondheidszorg en het onervaren personeel in de Marghazar Zoo, in Islamabad, hebben veel van deze dieren jarenlang vreselijk geleden. De afgelopen vier jaar hebben we de Marghazar Zoo in Pakistan geobserveerd en hebben we eerder contact gezocht om de dieren te helpen, maar tot nu toe werden onze aanbiedingen en aanbevelingen consequent genegeerd, wat resulteerde in verdere verwaarlozing van de dieren en velen onnodig leden en stierven. Onlangs is er echter eindelijk hoop gekomen door een besluit van het Islamabad High Court, voor de onmiddellijke sluiting van het gebied en goedkeuring voor de verplaatsing van alle dieren. Deze stap vormt een geweldige mijlpaal voor het dierenwelzijn in Pakistan, niet alleen voor het lot van de dieren die hebben geleden in de Marghazar Zoo, maar ook omdat het deuren opent voor de bevordering van meer beleid ter ondersteuning van dieren in de toekomst.

Na een leven lang lijden en overleven in dergelijke precaire omstandigheden, kunnen deze dieren een nieuwe kans in hun leven krijgen. We hebben nu de kans om de lokale autoriteiten te helpen bij het verplaatsen van de overgebleven opgesloten dieren. Deze missie moet snel zijn, maar door samen te werken met de Islamabad Wildlife Management Board streven we ernaar om niet alleen een nieuw onderkomen te bieden voor de dieren uit Islamabad, maar ook om deze dieren de zorg te bieden die ze al zo lang missen.

#FOURPAWSinPakistan

2020

Blijf op de hoogte met meer updates over onze missie in Pakistan!

Follow us on our social media channels: 
- Facebook
 Twitter Instagram Youtube

Dr. Amir Khalil en zijn team zijn ter plaatse!

Hoewel reizen vanwege alle COVID-19-beperkingen moeilijk is, is ons team erin geslaagd Islamabad te bereiken. Vandaag willen we beginnen met de broodnodige dierenartscontroles voor de resterende dieren in de Marghazar Zoo. Doe mee en help hen door nu te doneren!

Bear in a cage

Dr. Amir Khalil en zijn team steunen de redding van dierentuindieren

Vooral twee dieren hebben dringend hulp nodig: twee voormalige dansende beren. Ze hebben geen tanden en een van hen lijdt aan een geïnfecteerde wond die ontstond na een operatie waarbij een tumor was verwijderd. Samen met de Islamabad Wildlife Management Board zullen we ons best doen om ze allemaal zo snel mogelijk te helpen. Elke minuut telt en zoals gewoonlijk is ons team ter plaatse vastbesloten om de levens van deze dieren voorgoed te veranderen. Help nu!

Wolves in a cage

Dramatische situatie in de dierentuin van Islamabad!

Na een baanbrekende beslissing van het Hooggerechtshof van Islamabad om de in financiële nood verkerende dierentuin van Marghazar te sluiten, werd een onmiddellijke verhuizing van alle dieren gepland. Vanwege onervaren dierenverzorgers was er een schrijnend incident, waarbij twee leeuwen door de gevolgen van een brand het leven lieten. We zijn gevraagd om te helpen bij de urgente verhuizing van alle overgebleven dieren. Nu of nooit hebben we de kans om de levens van de beren, wolven, apen en konijnen voorgoed te veranderen. Wilt u doneren voor deze wanhopige dieren?

2016-2019

VIER VOETERS maakte een beoordelingsrapport van de instelling met duidelijke aanbevelingen voor verbetering van het voedsel en de fysieke verzorging van de dieren, evenals een veterinair trainingsprogramma en richtlijnen voor gezondheidsbehandeling.

#SupportPakistaniAnimals

HELP ONS OM HET LEED VAN DE OPGESLOTEN DIEREN IN DE ISLAMABAD ZOO TE BEËINDIGEN 

#FOURPAWSinPakistan

Give now!