Redding Hond Honey

feb. 2020

Shelter / Private home

Redding Hond Honey

Nadat Honey door een valstrik haar poot verloor, had ze ongelooflijk veel pijn en had ze hulp nodig

16.6.2020

Honey werd zwaargewond en met vreselijke pijn langs een weg in Vietnam gevonden. Ze had vastgezeten in een val om wilde dieren of honden te vangen voor de vleeshandel, maar slaagde er gelukkig in te ontsnappen en zichzelf weg te slepen. Een toerist zag haar, belde ons om hulp en gelukkig kon onze partner Paws for Compassion in actie komen. Honey was in een vreselijke toestand: haar achterste ledemaat was eraf gescheurd, waardoor haar bot bloot lag, waardoor de arme hond ongelofelijke pijn kreeg.

Honey werd in een gruwelijke staat gevonden
Honey kreeg de zorg die ze nodig had
Honey herstelt

Honey stond op het punt vanwege haar verwonding in shock te geraken en werd meteen snel voor een spoedoperatie weggevoerd en kreeg antibiotica en pijnstillers. Vanwege de omvang van haar blessure moest de poot worden geamputeerd. Honey valt nu onder de hoede van onze reddingspartner, herstelt goed, maar is door deze ervaring nog steeds erg getraumatiseerd. Het kostte haar een paar dagen om de energie en eetlust op te bouwen, maar ze ziet er stralender uit en krijgt elke dag meer van haar kracht terug.

Ze heeft echter nog een lange weg te gaan, gebruikt momenteel antibiotica en krijgt dagelijks wondverzorging. Haar verpleegkundige zorg is intensief en we hopen dat ze zich op drie poten zal aanpassen aan haar leven en een liefdevol thuis zal vinden in Vietnam.

Lees hier meer over ons werk in Vietnam!

Zoek