DonerenAdopteren
Leeuwenwelp

veelgestelde vragen over VIER VOETERS

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over VIER VOETERS

Indien je jouw vraag hieronder niet kunt vinden kun je altijd contact met ons opnemen via office@vier-voeters.nl of 020-625 25 26.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens (naam, adres, aanhef, postcode, rekeningnummer) wijzigen?

U kunt uw gegevens wijzigen door ons te bellen of mailen. Als het om een adreswijziging gaat: vergeet niet om ook uw oude adresgegevens door te geven zodat we u in onze administratie kunnen opzoeken. 

Waarom heeft VIER VOETERS het CBF keurmerk niet?

Ons hoofdkantoor in Wenen heeft een keurmerk dat vergelijkbaar is, maar dan voor Oostenrijk. In Nederland heeft VIER VOETERS de ANBI status. Tevens zijn we bezig met voorbereidingen om de Erkenningsregeling aan te vragen, dit keurmerk vervangt sinds kort het voormalige CBF-keurmerk.

Hoe kan ik mijn incasso wijzigen of stopzetten?

U kunt contact met ons opnemen door te bellen of mailen, om door te geven dat u uw incasso wilt wijzigen of stopzetten. In verband met de SEPA regels moeten wijzigingen een maand  van tevoren doorgegeven worden.

Ik krijg ongevraagd post van VIER VOETERS. Hoe zit dat?

VIER VOETERS is volledig afhankelijk van donaties. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe donateurs. Het kan voorkomen dat u ongevraagd post van ons ontvangt. Als u niet op de brief reageert, zoeken wij verder geen contact meer met u.


Ik wil minder of geen post meer ontvangen. Hoe kan ik dit aangeven?

Als u geen post meer wilt ontvangen, kunt u dat aangeven via het contactformulier of door te bellen of mailenOok kunt u ervoor kiezen om minder post te ontvangen. 


Waarom sturen jullie mij brieven met cadeautjes, kaarten en kalenders?

De ervaring leert ons dat veel van onze donateurs cadeautjes op prijs stellen. We maken de cadeautjes in grote oplagen zodat de kosten laag zijn. En we hebben het getest: brieven met cadeautjes leveren hogere donaties op voor de dieren! We bieden wel de mogelijkheid brieven te versturen zonder cadeautjes. U kunt hiervoor contact opnemen via e-mail of telefoon.

Waarom heten jullie VIER VOETERS?

VIER VOETERS is een vertaling van VIER PFOTEN, de naam van onze moederorganisatie in Oostenrijk. Er is gekozen voor ‘VOETERS’ omdat dit een prettigere klank heeft dan ‘POTEN’. We beseffen dat VIER VOETERS grammaticaal incorrect is maar hebben hiervoor gekozen vanwege de internationale herkenbaarheid van de naam in twee delen in ons logo (zoals in Groot-Britannië: FOUR PAWS en Duitsland: VIER PFOTEN). 

Werken jullie alleen voor dieren met vier voeten?

Nee, wij voeren ook campagne voor verbetering van dierenwelzijn in de vee-industrie waaronder ganzen en kippen.

Hoe neem ik VIER VOETERS in mijn nalatenschap op?

U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie hierover. 

Kan ik behalve door te doneren, nog op een andere manier van betekenis zijn voor VIER VOETERS?

Ja, dat kan zeker. Er zijn vele acties die ons werk ondersteunen, zonder dat het directe donaties zijn. U kan bijvoorbeeld: 

Petities tekenen

- Onze berichten delen op Facebook ter vergroting van de naamsbekendheid

- Sponsoren in natura voor de tijgers en leeuwen van FELIDA

- Donatiebox aanvragen en ergens neerzetten

- Inzamelactie starten op Facebook 

 

Waar kan ik terecht met een klachten en overige vragen?

Als u een klacht of overige vraag hebt, verzoeken wij u contact op te nemen met Stichting VIER VOETERS. Wij doen onze uiterste best om uw klacht  of vraag zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of mailen, we staan u graag te woord.

vragen over reddingsacties?

Lees de veelgestelde vragen over reddingsacties:

KLIK HIER

Zoek