Doneren
Geredde hond

Verantwoording

Ons werk is gebaseerd op transparantie 

4.12.2022

Hieronder vindt u onze recente jaarverslagen inclusief de financiële verslaglegging. Daarin vindt u de belangrijkste informatie over onze organisatie, projecten, inkomsten en uitgaven.  

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021

Stichting VIER VOETERS

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020

Stichting VIER VOETERS

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

Stichting VIER VOETERS

ANBI-STATUS

VIER VOETERS heeft de ANBI-status. Dat wil zeggen dat de Belastingdienst onze organisatie beschouwt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Stichting VIER VOETERS is hiermee vrijgesteld van het betalen van belastingen over schenkingen en nalatenschappen. Uw gift komt dus helemaal ten goede aan ons werk voor de dieren.  

Goede Doelen Nederland

VIER VOETERS is lid van Goede Doelen Nederland; de brancheorganisatie van goede doelen. Goede Doelen Nederland heeft met haar leden codes en richtlijnen opgesteld, bijvoorbeeld de regeling directiebeloning en advieslijnen beloning overige medewerkers. VIER VOETERS houdt zich aan deze codes en richtlijnen.
 

Gedragscodes

Als wereldwijde en groeiende organisatie hechten wij grote waarde aan het gedrag van onze medewerkers en alle anderen die ons vertegenwoordigen. Daarom hebben wij een aantal codes en gedragsrichtlijnen opgesteld die voor iedereen binnen FOUR PAWS gelden, van bestuur tot stagiair en vrijwilliger.

  • IDS - Code of Conduct
  • POL - Good Management
  • POL - Workplace Policy
  • POL - Safety and Security
  • Policy Against Fraud and Other Corrupt Practices
     
Statuten

Statuten

Stichting VIER VOETERS

elke donatie telt!

Steun ons werk

DONEER

Zoek