Galbeer

Politieke steun op hoog niveau

Internationale steun in de strijd tegen berengalgebruik in Vietnam

Op 21 juli 2017 ontmoette VIER VOETERS de Vietnamese ambassadeur in Duitsland. Ambassadeur Doan Xuan Hung verwelkomde oprichter Heli Dungler en directeur Rüdiger Jürgensen op de ambassade in Berlijn, waar hij zijn steun uitsprak voor het werk van VIER VOETERS in Vietnam om het berenleed te beëindigen.

De galbeerindustrie

Steun van internationale ambassadeurs

In Vietnam hebben ambassadeurs van Oostenrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten hun steun betuigd aan VIER VOETERS. Ze zijn bereid onze campagneboodschap met hun Vietnamese tegenhangers te delen. Ook werd VIER VOETERS uitgenodigd door de Amerikaanse ambassade om ons werk te presenteren tijdens een vergadering van het Wildlife Support Network in de Britse ambassade in Hanoi.

Erkenning op bijeenkomst over traditionele medicijnen

Tijdens het negende Internationaal Congres over Traditionele Aziatische Geneeswijzen en medicijnen informeerde VIER VOETERS de aanwezigen over ons werk in Vietnam en het gebruik van berengal in traditionele Chinese medicijnen. Vooraanstaande experts, waaronder Prof. Detlev Ganten, Dr. Geoffry Samuel, Prof. Dr. Angelika C. Messner, en Dr. Med. Rainer Nögel, betuigden hun steun aan onze missie om berenleed op Vietnamese boerderijen te beëindigen.

De galbeerindustrie

Positieve reacties in de Verenigde Staten en Zwitserland

In de Verenigde Staten steunen organisaties zoals de American Association of Acupuncture and Oriental Medicine en de Vietnamees-Amerikaanse gemeenschap in Massachusetts het werk van VIER VOETERS. In Zwitserland heeft het Fachverband Schweiz, een belangrijke organisatie op het gebied van traditionele Chinese geneeskunde, ingestemd met de steun aan onze campagne en verklaard tegen het gebruik van berengal te zijn.

Help de galberen

Steun alsjeblieft ons werk in Vietnam!

DONEER

Deel hier!

Zoek