Injured and starving animals in Beirut

MISSIE NAAR LIBANON

VIER VOETERS helpt gewonde en getraumatiseerde dieren in Beiroet

14.8.2020

Op 4 augustus 2020 verwoestte een enorme explosie Beiroet en veroorzaakte enorm veel leed en vernietiging en laat mensen zowel als dieren achter die dringend hulp nodig hadden. Verward, uitgehongerd en uitgedroogd, blijven veel dieren in de verwoeste straten van Beiroet rondzwerven, terwijl ze worstelen om te overleven. Er zijn dieren gevonden die vastzaten in gebouwen of in het puin, en het is een race tegen de klok geweest om ze in veiligheid te brengen en ze te herenigen met hun eigenaren.

Nu Libanon ook al wordt geconfronteerd met politieke onrust en een economische crisis, is er een gebrek aan veterinaire hulp en de schaarste aan medicijnen legt ernstige beperkingen op aan de hulpverlening. Met een tekort aan alle medische apparatuur, medicijnen, voedsel, water en onderdak, is noodhulp hard nodig!

De organisatie worstelt alleen met middelen om de situatie het hoofd te bieden en wendde zich tot VIER VOETERS en onze gemeenschap voor hulp!

Steun onze missie!

Binnenkort nieuwe updates!

Blijf op de hoogte over dit onderwerp en van alle activiteiten van VIER VOETERS op onze sociale mediakanalen:
- Facebook 
- Instagram 
- Youtube

August 2020
Injured cat gets a second chance

Garfield had een beschadigd oog

Van de dieren die de explosie van de explosie overleefden, raakte de kater Garfield bijzonder ernstig gewond. Zoals je op de foto's kunt zien, was een van zijn ogen zwaar beschadigd. Gelukkig zorgde het team voor de arme man met dringend noodzakelijke zorg en voerde een operatie aan hem uit. Helaas kon Garfield's oog niet worden gered. Hij is niet als verdwaald opgegeven, heeft geen microchip, dus we weten niets over zijn achtergrond. We hopen dat Garfield snel herstelt en een nieuw huis kan vinden.

Our team has arrived in Lebanon's capital

Ons team is aangekomen in de hoofdstad van Libanon

Dr. Amir Khalil, zijn team en AnimalsLebanon behandelen momenteel dieren in nood die ook het slachtoffer zijn van de vreselijke explosie! Velen van hen zijn gewond en we zijn getuige geweest van enkele ernstige verwondingen als gevolg van de explosie. Het leven op straat was al moeilijk, zeker tegenwoordig. Nu, met dit soort trauma, zouden veel van deze zwerfdieren het niet veel langer alleen hebben kunnen uithouden. Gelukkig voorziet het team hen van de dringend noodzakelijke operaties, behandelingen en essentiële zorg. Velen zijn niet als verloren gemeld en zonder microchips kunnen we niets te weten komen over hun achtergrond. Waar mogelijk zullen de zwerfdieren en dieren met verloren eigenaren ter adoptie worden aangeboden. We willen meer dieren helpen die in Libanon rondzwerven. 

Opmerking: alle advertenties die kunnen verschijnen tijdens het bekijken van deze video zijn niet gerelateerd aan VIER VOETERS. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor deze inhoud.

De klok tikt

Talloze honden, katten en andere dieren hebben dringend hulp nodig! We helpen de gewonde dieren van Beiroet en hopen ze zo snel mogelijk te herenigen met hun eigenaren. Veel van de dieren zitten nog steeds vast in beschadigde huizen en moeten eerst worden gevonden en bevrijd. Vergeet alsjeblieft de dieren in Libanon niet en doneer vandaag nog!

#SupportBeirutAnimals

steun ons missie in beiroet

#SupportBeirutAnimals

doneer vandaag nog!

Zoek