Redding Katten Hazel en Diana

apr. 2020

Shelter / Private home

Redding Katten Hazel en Diana

Twee kittens die als afval werden weggegooid

18.6.2020

Soms is het moeilijk te begrijpen hoe mensen zo harteloos kunnen zijn. Deze twee kleine kittens, amper 3 weken oud, werden in een zak gestopt die stevig werd dichtgeknoopt zodat ze niet konden ontsnappen en voor dood werden achtergelaten. Ons team en onze partnerorganisatie van Animal Rescue Cambodia kennen echter de tekenen van verlating en konden deze twee jonge baby's onderscheppen voordat het te laat was.

De twee zusterkittens, die bijna identiek zijn, werden naar de veiligheid van de kliniek gebracht, waar ze bij aankomst extreem zwak waren en leden vanwege de hitte aan uitputting. De kittens hadden minimaal 6-8 weken bij hun moeder moeten blijven, dus waren veel te jong en onderontwikkeld om alleen te zijn. In eerste instantie jankten de zussen, verlangend naar het comfort van hun moeder, maar naarmate de dagen verstreken, werden de kittens sterker en onafhankelijker. Ons team leverde de hele dag verpleegkundige zorg.

Zoals bij alle kittens die bij de kliniek aankomen, werden ze ontwormd, gevaccineerd en kregen ze een middel om hen te helpen sterker te worden.

Na een week zorg daar, gingen de kleine Hazel en Diana naar een liefdevol pleeggezin. Na twee maanden pleegzorg kon hun pleegouder deze twee gewoon niet weerstaan, en wie kon haar de schuld geven? Beide kittens werden door haar geadopteerd en hebben voorgoed een onderkomen!
Lees meer over ons werk voor zwerfdieren in Cambodja!

Puppy in Cambodia

help zwerfdieren in cambodja


Word donateur

lees meer

Deel hier!

Zoek