DonerenAdopterenShop
Redding Frol en Frosia

Oct. 2020

Domazhyr

Reddingsverhaal frol en frosia

20.11.2020

Deze twee restaurant beren, geboren voor entertainment, wisten niet anders - nu krijgen ze een nieuw leven! 

Voor bruine beren Frol en Frosia betekende het leven niet meer dan achter de roestige tralies van een donkere kooi zitten in de regio Lviv, Oekraïne. De beren werden hier in 2018 geboren, bedoeld als vermaak en attractie voor klanten van het hotel en restaurant . Hun kale verblijf bood hen geen plezier, alleen een betonnen vloer zonder verrijking of vreugde in hun dagelijks leven - ze hadden hun hele leven nooit iets anders gekend dan dezelfde tralies van hun verblijf!

Toen VIER VOETERS de plaats in 2019 voor het eerst bezocht, waren de maanden van onderhandeling voor hun redding de aanzet. Toen het hotel / restaurant eindelijk zijn deuren voorgoed sloot, kregen we groen licht en konden de mooie Frol & Frosia in oktober 2020 worden gered. Het was het begin van een nieuw leven in ons BERENWOUD Domazhyr!

Hun reis naar hun nieuwe onderkomen verliep erg goed, in slechts 2,5 uur werden de beren verwelkomd in de opvang. Omdat de beren jong zijn, toonden de dierenartscontroles aan dat er voor geen van beide beren ernstige gezondheidsproblemen waren. Beide beren hadden echter enkele kleine verwondingen aan de zolen van hun poten door staan en lopen op de natte betonnen vloer van hun kooi, maar deze verwondingen zullen snel genezen als de beren tijd doorbrengen op natuurlijke grond!

Frol en Frosia in BERENWOUD Domazhyr

De beren wennen nu in het reservaat, we zullen je binnenkort op de hoogte houden van hun vorderingen!

Support our bears in Domazhyr

Wij vinden dat alle beren geluk verdienen

Steun onze geredde beren in ons BERENWOUD Domazhyr

Doneer vandaag