Redding van vier Puppy's

apr. 2020

Shelter / Private home

Redding van vier Puppy's

Vastgebonden in een plastic zak en weggegooid als afval 

7.4.2020

Bali, voor sommigen een paradijselijk eiland - maar de realiteit voor dieren op het Indonesische eiland is verre van dat.
Veel puppy's - vooral de vrouwelijke, worden nadat ze zijn geboren regelmatig gedumpt, omdat ze niet gewenst zijn. Velen sterven een langzame dood door ziekte, hongersnood en auto-ongelukken, en degenen die het overleven worden regelmatig gestolen of verkocht voor de handel in hondenvlees. Gelukkig is er het programma Dharma om honden in nood te helpen! We werken samen met de Bali Animal Welfare Association om de hoognodige veterinaire zorg te bieden aan de dieren in het regentschap van Karangasem door middel van het programma Dharma.

Weggegooid in een plastic zak

Het team van het programma Dharma werd benaderd door een expat die vier vrouwelijke puppy's had gevonden die in een plastic zak waren vastgebonden en aan de kant van de weg waren gedumpt bij Jemeluk Point, aan de kust van Amed. Deze kleine puppy's, bang en hongerig, hadden dringend zorg nodig.

Happy End komt snel

Het team haastte zich onmiddellijk om de vier pups te redden. Nadat de puppy's uit de zak waren gehaald en teruggebracht naar het centrum voor medische zorg, heeft ons team hard gewerkt om een veilig tehuis te vinden voor deze puppy's. Na slechts één dag werden ze alle vier geadopteerd! De pups zijn nu veilig en wel, goed verzorgd en geliefd in hun nieuwe huis. Als ze oud genoeg zijn, zorgt ons team voor vaccinatie en sterilisatie tegen hondsdolheid, zodat deze honden een lang en gelukkig leven zullen leiden.

These lucky puppies got a second chance

Deel hier!

Zoek